VTW Academie: NIEUW online college ‘Boardroom Dynamics’

De VTW Academie heeft een nieuw online college toegevoegd aan haar aanbod. Recent is het online college ‘Boardroom Dynamics’ opgenomen in samenwerking met Hannah Bovenkerk. Binnen en buiten de boardroom spelen zich voortdurend groepsdynamische processen af tussen de raad en de bestuurder(s), maar ook tussen de commissarissen onderling. Een proces tussen mensen met verschillende rollen, belangen, drijfveren, persoonlijkheden en vooral ook gedragingen. Uiteindelijk moet dit samenspel tussen personen en rollen leiden tot gewogen goede beslissingen voor de organisatie en haar stakeholders.

Uit vele onderzoeken blijkt dat het menselijk gedrag veelal doorslaggevend is in positieve en negatieve zin, vooral als het echt ergens over gaat. Er zijn soms patronen ontstaan, die ondanks goede wil en afspraken steeds weer opnieuw plaatsvinden. Het online college maakt u opnieuw bewust van uw patronen en gedrag. U krijgt aangrijpingspunten mee om deze patronen te doorbreken. Dit geldt zowel voor uw als individu, als commissaris, maar ook als complete raad.

U kunt bij de VTW Academie het online college ‘Boardroom Dynamics’ aanschaffen, en bekijken waar en wanneer het u past. Het online college wordt ook aangeboden in combinatie met een fysieke bijeenkomst. Lees hier meer over dit blended programma.


Terug