Heeft de nieuwe Woningwet c.a. toereikend gefaciliteerd in kostenefficiënte en kwalitatief verantwoorde huisvesting van de diverse doelgroepen van beleid? - artikel door Hans van Vark RA

Heeft de nieuwe Woningwet c.a. toereikend gefaciliteerd in kostenefficiënte en kwalitatief verantwoorde huisvesting van de diverse doelgroepen van beleid? Dat is de vraag die Hans van Vark RA met een uitgebreide analyse probeert te beantwoorden. Hans van Vark RA is adviseur/consultant en als docent verbonden aan de VTW Academie.

De praktijk is complex en weerbarstig en het wonen in het algemeen en in een woningcorporatiewoning in bijzonder is onderhevig aan vele invloeden die niet enkel door de Woningwet kunnen worden gereguleerd. We spreken nu van een woningcrisis naast en gelijktijdig met allerlei andere crises. Van woningcorporaties wordt binnen het keurslijf van de Woningwet een forse bijdrage in de oplossing van de nood gevraagd. Hoe reëel is dat? 

Hele artikel lezen?
Lees hier het hele artikel van Hans van Vark (pdf), dat eerder dit jaar verscheen op Omgevingsweb

Masterclasses VTW Academie
Op 4 oktober 2022 geeft Hans van Vark zijn masterclass 'De financiële wereld van de woningcorporatie' voor de VTW Academie.

Zijn online college 'Financiën voor de niet-financiële commissaris van woningcorporaties' van de VTW Academie kunt u op elk gewenst moment volgen. 


Terug