Vacature voorzitter Programmaraad VTW Academie

Wat is uw toegevoegde waarde aan de professionalisering van de commissarissen in de corporatiesector?

In de Programmaraad van de VTW Academie is de vacature ontstaan voor de voorzitter van de Programmaraad. De Programmaraad evalueert bestaande opleidingen en initieert en/of beoordeelt nieuwe opleidingen van de VTW Academie.

Regelmatig wordt in de Programmaraad bekeken of er nieuwe thema's zijn, waarvoor nieuwe opleidingen ontwikkeld moeten worden. Ook monitort de Programmaraad de kwaliteit van de opleidingen. De Programmaraad komt twee keer per jaar bijeen. VTW-leden in de Programmaraad ontvangen een vacatievergoeding.

Huidige samenstelling Programmaraad

- Vacature (voorzitter)
- Lydia van Oudenaren (bestuurslid VTW; lid RvC Stadlander)
- Bea Annot (voorzitter RvC IJsseldal Wonen)
- Anton Smets (lid RvC Peelrand Wonen)
- Stefan Cloudt (lid RvC Stadlander en lid RvC ZOwonen)
- Albert Kerssies (directeur VTW)
- Frank Seine (directeur Avicenna Academie voor Leiderschap)

Profiel 

Het profiel van de voorzitter Programmaraad (pdf)

Sollicitatieprocedure
U kunt uw interesse voor deze vacature voor voorzitter van de Programmaraad kenbaar maken door vóór 15 mei 2022 een korte motivatiemail en een CV te sturen aan: Albert Kerssies, directeur VTW via bureau@vtw.nl.

De sollicitatiegesprekken met een afvaardiging van de Programmaraad, te weten Lydia van Oudenaren, Stefan Cloudt en Albert Kerssies vinden plaats op woensdagochtend 8 juni bij Van der Valk Hotel in Zaltbommel.

Meer informatie
Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de directeur van de VTW, Albert Kerssies (06-29606702).


Terug