VTW Academie: masterclass De huurder als consument

In de veranderende tijd waarin we leven, wordt het thuisgevoel van huurders van steeds grotere betekenis. De huurder wordt ook steeds kritischer. De klant is een cruciale strategische partner met een wettelijke verankerde positie. Als corporatie is het meer en meer van belang om in te spelen en inzicht te hebben op de huurdersbeleving en het thuisgevoel van de huurder in hun woning of buurt. Als strategische partner geven huurders belangrijke input voor het verbeteren van de dienstverlening, assetmanagement en wijkaanpak.

In de masterclass ‘De huurder als consument en als strategisch partner’ wordt u meegenomen in de strategische vragen en krijgt u inzicht hoe kennis van het oordeel en het gedrag van de huurders van betekenis zijn voor de strategische keuzes van de corporatie. Voor commissarissen is de uitdaging om adequaat toezicht te houden op het brede palet van activiteiten die van betekenis zijn voor de belangrijkste stakeholder. Met het benodigde inzicht in de ontwikkelingen bent u een goede sparringpartner voor de bestuurder. 

De eerstvolgende editie van deze masterclass vindt plaats op donderdag 16 juni 2022. Op de website van de VTW Academie vindt u meer informatie over deze masterclass en kunt u zich tevens aanmelden.


Terug