VTW Academie: Nieuw online college: De wooncrisis. Hét dossier voor elke woningcorporatie

De wachtlijsten zijn lang, de huren hoog en er wordt te weinig gebouwd. Starters kunnen bijna geen kant op. Een greep uit de vraagstukken die samen de wooncrisis vormen. Het onderwerp staat weer hoog op de politieke agenda en is vrijwel dagelijks in het nieuws. Voor corporaties is het een structurele uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan de oplossing. Voor commissarissen een must om gedegen inzicht te hebben in dit complexe vraagstuk.

De VTW Academie heeft daarom, in samenwerking met woningmarktexpert prof. Peter Boelhouwer en Koos Parie, een online college ontwikkeld rondom de wooncrisis. Dit online college geeft veel handvatten om de eigen (lokale) situatie te kunnen interpreteren en zowel het toezicht als de rol van klankbord goed te kunnen waarmaken. Tijdens dit college worden onder meer de uiteenlopende opgaven van het woonbeleid, de verschillende oorzaken van het oplopend tekort en de ontwikkeling van de woonlasten besproken en wordt ingegaan op een groot scala aan mogelijke oplossingen voor de woningtekorten en de woonlastenproblematiek.

Het online college bestaat uit 4 blokken en is nu beschikbaar, deelname levert 1 PE punt op. U kunt hem zelf eenvoudig aanschaffen (kosten: € 125,-) en direct bekijken!


Terug