VTW Academie: Nieuw meerdaags programma Boardroom Dynamics – blended learning

Binnen en buiten de boardroom spelen zich voortdurend groepsdynamische processen af tussen de raad en de bestuurder. Plannen en voorstellen worden ingeleid en beoordeeld, er wordt gespard met de bestuurder en er worden vergaderpunten besproken. Dit is een proces tussen mensen met verschillende rollen, belangen en gedragingen en dit samenspel tussen verschillende personen moet uiteindelijk tot goede beslissingen leiden.

Het meerdaagse programma ‘Boardroom dynamics’ zorgt dat commissarissen meer inzicht krijgen in het proces in de boardroom, zodat ze dit positief kunnen inzetten bij hun werk. Er wordt besproken hoe deze processen te herkennen zijn en hoe u de processen in goede banen kunt leiden. De masterclass bestaat uit een deel theorie aan de hand van het volgen van een online college, een live simulatie waarin de theorie naar de praktijk wordt gebracht en tot slot een online terugkomsessie met de gehele groep.

Kortom: dit meerdaagse programma bestaat uit een unieke combinatie van fysiek en online leren. De eerste editie van dit nieuwe programma staat gepland op woensdag 25 mei en 1 juni 2022. Kijk voor meer informatie op de website van de VTW Academie en schrijf u snel in voor dit nieuwe programma!


Terug