Heeft u uw PE over 2021 al geregistreerd bij de VTW?

Leden van de VTW hebben met elkaar afgesproken om ieder jaar een minimum aantal uren te besteden aan permanente educatie (PE) gericht op de ontwikkeling als corporatiecommissaris én om dit te registreren bij de VTW. Ruim 85% van de leden heeft hier al aan voldaan. Heeft u nog niet al uw PE voor 2021 geregistreerd, dan vragen wij u dit uiterlijk 31 december 2021 alsnog te doen.

Bent u in 2021 het gehele jaar commissaris dan gaat het om een minimum van 5 uur (dit is 5 PE punten). Bent u in 2021 minder dan 12 maanden commissaris, dan geldt dit naar rato. Meer informatie vindt u op de VTW-website.

PE registreren?
Hiervoor logt u in via Leden Login en klikt u op PE punten (links) en PE punten toevoegen (rechts bovenaan). Vervolgens kunt u, of de velden automatisch invullen via PE activiteit selecteren of dit zelf invullen als de activiteit er niet bij staat.

Na het verversen van uw scherm (Ctrl+F5) zijn de aanpassingen zichtbaar in het Overzicht PE punten die u kunt uitprinten en/of kunt exporteren naar Excel ten behoeve van het RvC-jaarverslag 2021.

Nog PE volgen?
Komt u nog PE punten tekort dan wijzen wij u graag op de online colleges van de VTW Academie (1 tot 2 PE punten) die u op elk gewenst tijdstip kan volgen. Kijk voor het aanbod van andere aanbieders onder PE aanbod op onze website.


Terug