VTW Academie: Advanced Leiderschap Programma Goed Toezicht

Nieuw in het opleidingsprogramma van de VTW Academie in 2022 is Advanced Leiderschapsprogramma voor Goed Toezicht. Bent u een meer ervaren commissaris of voorzitter van de raad en zou u zich verder willen ontwikkelen in strategische heroriëntering en de invulling van de governance? Dan is dit programma wellicht wat voor u! U formuleert aan het einde van het programma een concrete veranderopgave voor uw organisatie.

Dit compacte programma bestaat uit een drietal onderdelen. Hierin wordt de toekomst bij het heden betrokken en vooruitgekeken naar nieuwe betekenissen en invullingen van de governance. De grote veranderingen in de samenleving en de impact op organisaties, de dynamiek in de raad van commissarissen en u in de rol van voorzitter of commissaris om vanuit gepaste regie het geheel goed te leiden. Samen met andere ervaren voorzitters en commissarissen krijgt u nieuwe inzichten aangereikt, bespreekt u eigen casuïstiek en bespreekt u op welke wijze u uw rol als voorzitter of lid nog beter kunt vervullen.

Zeker in de huidige tijd vinden er flinke veranderingen plaats. Dit vraagt om leiderschap, ook op het gebied van toezichthouden. De eerste editie van dit tweedaagse programma staat gepland op 26 april 2022. Wilt u meer lezen over dit nieuwe programma? Op de website van de VTW Academie vindt u de volledige informatie en kunt u zich voor dit programma aanmelden.


Terug