VTW Academie: Professionalisering in de wintermaanden? Online colleges!

Volgende week staan de laatste masterclasses van dit jaar op het programma van de VTW Academie. In maart gaat de Academie weer van start met nieuwe masterclasses, die, zoals het er nu naar uit ziet, fysiek worden gegeven. Wilt u zich nog aanmelden voor één van deze programma’s? Bekijk dan hieronder het overzicht van het aanbod.

Overzicht aanbod VTW Academie

Zoals ieder jaar u als commissaris ook nu weer minimaal een aantal uren te besteden aan Permanente Educatie, gericht op uw ontwikkeling als corporatiecommissaris. Deze punten kunt u online registeren op de site van de VTW. Heeft u dit jaar het minimale aantal van 5 punten al behaald? 

Wilt u zich de komende maanden nog blijven professionaliseren en de benodigde PE punten behalen? De VTW Academie biedt u de mogelijkheid om te blijven professionaliseren: met de online colleges. Dit zijn compacte programma’s (1 of 2 PE punten) rondom thematieken die er spelen binnen de volkshuisvesting, maar ook op het gebied van toezichthouden in het algemeen. De colleges bieden u de mogelijkheid uw kennis te vergroten waar en wanneer het u uitkomt. In maximaal 1,5 uur geven experts u een inhoudelijke en actuele update op één specifiek en relevant thema en wordt u uitgedaagd met interessante vragen.

Momenteel zijn er twaalf online colleges voor u beschikbaar. Wilt u meer weten over welke colleges er worden aangeboden en hoe u deze kunt aanschaffen? Bekijk dan de website van de Academie.


Terug