Nieuw bestuurslid: Lydia van Oudenaren stelt zich voor

In de ALV van 23 november jl. is Lydia van Oudenaren door de ALV benoemd tot bestuurslid van de VTW. In het bestuur zal ze de portefeuille HRM, organisatieontwikkeling en leiderschap op zich nemen. 

Ze stelt zich hier aan u voor: 

Geboren in de vestingstad Bergen op Zoom in 1976 en sinds vorig jaar als RvC-lid en huurderscommissaris ook werkzaam in het gebied waar ik ben opgegroeid: een prachtige rol die ertoe doet. Samen met mijn gezin woon ik hier prettig en ken ik de wijken, de omliggende dorpen en het Zeeuwse eiland Tholen goed.

Ik ben jurist en bestuurskundige en werk sinds 2018 als interimleider, trainer en adviseur. Het begeleiden van lastige gesprekken in teams waar de samenwerking een steuntje kan gebruiken is een van mijn expertises. Daarnaast ben ik bestuurder bij Stichting CP-Net. Een organisatie die patiënten met cerebrale parese (CP), behandelaars en onderzoekers verbindt om tot betere zorg in Nederland te komen.

Mijn vuur zit in het bijdragen aan toegankelijke, goed lopende organisaties die een maatschappelijke opgave hebben zoals woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten. Dat komt doordat mijn wieg geenszins in een villawijk stond en ik me daardoor makkelijk kan verplaatsen in mensen waarvoor niet alles vlekkeloos verloopt in hun leven.

Ik ervaar het als een voorrecht om als bestuurslid de belangen van de leden van de VTW te vertegenwoordigen en bij te dragen aan de kwaliteit van het toezicht in deze interessante sector. Onderwerpen die mijn specifieke aandacht trekken zijn diversiteit (meerstemmigheid) en integriteit.

Lees hier het verslag van de ALV van 23 november 2021 


Terug