VTW Academie: Bent u nieuw als commissaris in de wereld van volkshuisvesting?

Bent u net gestart als commissaris in de wereld van de volkshuisvesting en heeft u behoefte aan de nodige basiskennis en inzichten om uw rol professioneel te vervullen? Dan biedt de VTW Academie u de tweedaagse Leergang ‘De nieuwe commissaris’, waarbij u wordt meegenomen in de wereld van de woningcorporatie en uw kennis van en inzicht in de rol van de ‘moderne’ commissaris wordt vergroot. Daarnaast biedt de leergang volop de gelegenheid tot uitwisseling met andere collega-commissarissen.

Ga hier direct naar de informatie over de leergang

De docenten geven u antwoord op vragen als: Wat is kenmerkend voor de organisatie van de woningcorporatie? Welke ontwikkelingen spelen er momenteel binnen de sector? Welke strategische keuzes maken corporaties en welke maatschappelijke verwachtingen zijn er? Met welke stakeholders heeft u te maken en hoe verhoudt de RvC zich tot de stakeholders? Naast de wereld van de woningcorporatie passeren deze twee dagen nog drie andere essentiële thema’s de revue: de financiële huishouding van woningcorporaties, corporate governance en boardroom dynamics. 

Op de website van de VTW Academie is meer informatie te vinden over deze leergang die start op 12 januari en kunt u zich eveneens aanmelden. Deelname aan deze masterclass staat voor 12 PE punten.


Terug