LET OP! Themabijeenkomst en ALV zijn NIET FYSIEK, maar ONLINE op 23 november a.s., ALV start om 18.30 uur

Zoals u ongetwijfeld weet, zijn er door het kabinet nieuwe maatregelen genomen in verband met de coronapandemie. De themabijeenkomst en de ALV van 23 november a.s. vinden daarom niet fysiek plaats, maar via een livestream. Ook al kunnen we niet fysiek bij elkaar komen, we hebben nog steeds een mooi programma voor u aanstaande dinsdag. Leden kunnen voorafgaand of tijdens de ALV elektronisch hun stem uitbrengen door in te loggen op hun persoonlijke pagina ‘Stemmen’ in de Leden Login

Aanmeldingen
Leden die zich hebben aangemeld voor de geplande fysieke bijeenkomst, hebben een emailbericht ontvangen met een link voor de liveuitzending via Zoom. Geen bericht ontvangen? Stuur dan een mail naar: bureau@vtw.nl.

Themabijeenkomst
De themabijeenkomst staat in het teken van de notitie van de VTW Denktank over de Toekomst van het Toezicht. Jacobine Geel, voorzitter van de Denktank, zal de adviezen met u duiden en bespreken. In het laatste half uur presenteert Marilieke Engbers haar nieuwe boek 'Onder commissarissen' over het ongezegde in de boardroom. 

Start: 16.00 uur - u kunt vanaf 15.45 uur inloggen via Zoom
Einde: 18.00 uur

ALV
Let op! De ALV start een half uur eerder, om 18.30 uur, in verband met de verplichte eindtijd van 20.00 uur. De livestream wordt namelijk vanaf locatie uitgezonden. 

In de ALV staat op de agenda: de benoeming van een nieuw bestuurslid en twee leden voor de financiële commissie; het afscheid van bestuursleden Ellen Bal en Sigrid Helbig; het jaarplan en begroting 2022; de prijsuitreiking voor de beste toezichtvisie; en de VTW beroepsregel.

Start: 18.30 uur
Einde: 20.00 uur

Graag tot dinsdag 23 november a.s. bij de online themabijeenkomst en ALV. U vind het programma in de agenda: https://www.vtw.nl/agenda/789?source=external


Terug