VTW Academie: masterclass De ‘soft skills’ van de commissaris (9 december a.s., ook in 2022)

Als commissaris is het van belang om kennis te hebben van het werkveld en inzicht te hebben in de governance vraagstukken en verhoudingen, maar de soft skills van een commissaris zijn net zo belangrijk. In de ééndaagse masterclass ‘Sturen en toezicht op cultuur en gedrag’ die plaatsvindt op 9 december aanstaande, gaat het over uw eigen gedrag, het gedrag van anderen, de context en de dynamiek tussen al deze elementen.

Samen met docent Hannah Bovenkerk en mededeelnemers uit verschillende branches bespreekt u cases en zelf ingebrachte dilemma’s. Tijdens deze dag krijgt u, naast theoretische handvatten, meer inzicht uw eigen optreden in lastige situaties. Bent u zich bewust van uw morele kompas en uw reflectievermogen? Weet u hoe u op anderen overkomt en bent u in staat de juiste interventie te plegen op het juiste moment? En hoe geconditioneerd zijn we als het gaat om reageren op anderen?

Wilt u meer weten over deze praktische en actieve masterclass? Bekijk dan de volledige informatie op onze website. Daar kunt u zich ook nog inschrijven voor deze masterclass


Terug