VTW Academie: NIEUW online college ‘Toezicht op duurzaamheid bij woningcorporaties’

Er is een nieuw online college toegevoegd aan het aanbod van de VTW Academie: het online college ‘Toezicht op duurzaamheid bij woningcorporaties’ in samenwerking met Elfrieke van Galen. Duurzaamheid is en blijft een belangrijk actueel thema, maar in hoeverre staat dit thema op de agenda van u als commissaris? Hoe kunt u als commissaris een rol spelen in de integratie van duurzaamheid in uw organisatie?

In dit online college krijgt u meer inzicht in de context van duurzaamheid, de mogelijkheden tot integratie van duurzaamheid in uw organisatie en de rol die u hierin als commissaris heeft. Er wordt ingegaan op hoe we duurzaamheid terugzien binnen woningcorporaties en op de actuele thema’s die specifiek spelen binnen de branche. Het online college geeft een goede basis voor elke commissaris in de corporatiesector om duurzaamheid handen en voeten te geven, kennis op te doen en de eigen rol goed te kunnen invullen.

Op onze website kunt u het nieuwe college aanschaffen en vindt u ook ons volledige aanbod aan online colleges. U kunt de online colleges eenvoudig aanschaffen en ze daarna starten en volgen waar en wanneer het u past.

Link naar het online college: https://onlinemasterclasses.empoweredlearning.nl/introductie-toezicht-op-duurzaamheid-bij-woningcorporaties/

 


Terug