VTW Academie: Het samenspel tussen de RvC, de accountant en de auditcommissie

De externe accountant is voor de RvC een belangrijke sparringpartner bij het houden van toezicht op de financiën en de bedrijfsvoering. De rol van de accountant is in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en dit heeft consequenties voor het werk van de accountant. Voor u als commissaris is belangrijk om te weten wat u wel en niet van de accountant kunt verwachten en hoe u de accountant optimaal kunt gebruiken als aanvulling op uw toezichttaak.

Op 2 december vindt de eendaagse masterclass ‘De RvC, de accountant en de auditcommissie’ plaats. De docenten en ervaren commissarissen Ben Spelbos en Peter van Lieshout gaan met u in op diverse vraagstukken en brengen interessante praktijkvoorbeelden in. Wat kan de auditcommissie voor u betekenen? Wat betekent dit voor de inrichting en samenstelling van de commissie? En hoe borgt u dat de RvC betrokken blijft bij financiële vraagstukken en haar integrale verantwoordelijkheid kan dragen?

Deze masterclass actualiseert en verdiept uw kennis van de zich ontwikkelende taken van de accountant en geeft handvatten om de accountant nog beter als informatiebron te gebruiken. De masterclass is zeer relevant voor leden van de auditcommissie, maar ook voor andere ervaren commissarissen. Wilt u meer weten of u aanmelden voor deze masterclass? Ga dan naar de website van de VTW Academie


Terug