VTW Academie: NIEUW online college ‘Prestatieafspraken en de rol van de RvC’

De VTW Academie heeft dit najaar een nieuw online college toegevoegd aan het aanbod. Recent is het online college ‘Prestatieafspraken en de rol van de RvC’ opgenomen in samenwerking met drs. Bram Klouwen en Koos Parie. Door de ontwikkelingen binnen de woningmarkt groeit het belang van concrete en wederkerige prestatieafspraken tussen gemeente, corporatie en huurdersorganisaties. Dit bekent ook een groeiende betekenis in het toezicht en als Raad van Commissarissen is het dus van belang om goed te weten wat uw rol hierbij is.

Tijdens dit online college wordt ingegaan op de inhoud, van prestatieafspraken, krijgt u als commissaris inzicht in welke prestatieafspraken voor uw als RvC van belang zijn en wordt dieper ingegaan op de groeiende betekenis ervan in het toezicht. Er worden concrete voorbeelden gegeven waarbij de rol van commissaris van belang is en u krijgt de nodige handige tips en tricks vanuit de praktijk mee.

U kunt het college hier aanschaffen aanschaffen, en bekijken waar en wanneer het u past. Wilt u meer weten over welke colleges er nog meer worden aangeboden, en hoe u deze kunt aanschaffen? Bekijk dan de website van de VTW Academie.


Terug