VTW Academie: Heeft uw woningcorporatie ruimte voor een trainee met een frisse blik?

Na zeven succesvolle edities starten de VTW en de VTW Academie aankomende december met de achtste leergang voor aankomende commissarissen bij woningcorporaties. Deze leergang is bedoeld voor mensen die sterk overwegen om commissaris bij een woningcorporatie te worden en bestaat uit acht opleidingsdagen, verspreid over één jaar. Dit wordt gecombineerd met een traineeship van een jaar bij een Raad van Commissarissen.

Klik hier voor meer informatie over de leergang.

Voor deze traineeships zijn wij op zoek naar corporaties die een plek beschikbaar willen stellen voor één van de aankomende commissarissen. Staat uw corporatie ervoor open om een trainee te ontvangen? Het is een uitgelezen kans om een frisse blik binnen te halen, om externe observaties te ontvangen en om een bijdrage te leveren aan het diversiteitsgehalte binnen RvC’s. We komen graag met u in contact!

Mocht u daarnaast nog iemand uit uw netwerk weten die interesse heeft in een toekomstig commissariaat? Geïnteresseerden die zich willen verdiepen in dit vak kunnen zich nog steeds aanmelden voor deze leergang!


Terug