VTW Academie: 'Na de zomerperiode vinden onze masterclasses weer live plaats!'

De eerste helft van het jaarlijkse opleidingsprogramma van de VTW Academie zit erop. Door de corona een ander voorjaar dan anders, maar we zijn blij met alle online ontmoetingen die we met u hebben gehad! Fijn dat we op deze manier toch konden blijven bijdragen aan uw professionalisering als commissaris.

Bekijk hier het jaaroverzicht van de opleidingen en masterclasses

In september gaan we weer van start met nieuwe masterclasses, die, zoals het er nu naar uit ziet, fysiek en op locatie worden gegeven. We bieden u dit najaar wederom een actueel en uitdagend programma, waarin ook fundamentele thema’s niet ontbreken. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van de afgelopen periode voor uw corporatie? Welke scenario’s liggen er en welke kansen komen naar voren? En niet onbelangrijk, wat heeft de tijd van digitaal contact betekend voor de relatie tussen raad en bestuur en met diverse stakeholders zoals huurders?

Heeft u zich al aangemeld voor één van de programma’s van dit najaar? Dat kan via de website van de VTW Academie. In onze opleidingsflyer kunt u het volledige aanbod nog eens rustig nalezen. Voor nu wensen we u een hele fijne zomerperiode toe!


Terug