Themabijeenkomst en Algemene Vergadering 25 juni 2013

Op 25 juni jl. is de halfjaarlijkse Algemene Vergadering (AV) van de VTW gehouden in stadion Galgenwaard in Utrecht. Voorafgaand aan de AV is de themabijeenkomst “Verbetering kwaliteit intern toezicht” gehouden.

Op de themabijeenkomst zijn de aanbevelingen van de commissie Winter over de verbetering van de kwaliteit van het interne toezicht besproken.

Themabijeenkomst
De inhoudelijke discussie over de 15 aanbevelingen vond plaats langs de lijnen van de vier gebieden van randvoorwaarden voor goed intern toezicht. Meer informatie over de themabijeenkomst kunt u lezen via de link onderaan.

Algemene Vergadering (AV)
Tijdens de aansluitende AV stemden de leden in met het advies met de 15 aanbevelingen. Het bestuur gaat hiermee nu aan de slag om deze verder uit te werken en uit te voeren.

Op de AV is Bas Jan van Bochove tot bestuurlid van de VTW gekozen. Eric Kemperman heeft afscheid genomen van het bestuur. Door het vertrek van Eric en het besluit van de AV om het bestuur uit te breiden van 5 naar 6 personen, zijn er nu twee vacatures in het bestuur.

Voor een uitgebreider verslag van de AV: http://www.vtw.nl/15/576/verslag-algemene-vergadering-25-juni.html


Terug