Volg het Aedes webinar Bouwstroom Stedelijk Gebied Eindhoven op 30 april

Welke kansen zijn er voor gezamenlijk opdrachtgeverschap voor bouwstromen? Direct betrokkenen bij de Bouwstroom in het Stedelijk Gebied Eindhoven vertellen het u op een webinar op 30 april 2021. Dit webinar wordt georganiseerd door Aedes. Ook VTW-leden kunnen hieraan deelnemen. 

Unieke pilot
Dertien woningcorporaties in Zuidoost Brabant en de negen gemeenten uit het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) bundelden in 2020 de krachten en maakten gezamenlijk een plan voor een gestandaardiseerde sociale huurwoning. Het doel: lagere bouwkosten en een versneld bouwproces om meer betaalbare, duurzame en sociale woningen beschikbaar stellen voor huurders. En op deze manier de krapte op de woningmarkt te verminderen.  Ontwikkelaars Heijmans (eengezinswoningen) en BAM Wonen (appartementen) hebben de opdracht gekregen om 200 tot 250 gestandaardiseerde sociale huurwoningen per jaar in de komende vijf jaar te realiseren.

Het webinar is online te volgen. Als VTW-lid hoeft u zich alleen eenmalig bij Aedes te registreren. Meer informatie en aanmelden via deze link.


Terug