VTW Academie: Nieuw als commissaris in de wereld van volkshuisvesting?

Bent u net gestart als commissaris in de wereld van de volkshuisvesting en heeft u behoefte aan de nodige basiskennis en inzichten om uw rol professioneel te vervullen? Dan biedt u de VTW Academie de tweedaagse Leergang ‘De nieuwe commissaris’, waarbij onder andere Koos Parie en Sjoerd Hooftman u meenemen in de wereld van de woningcorporaties.

Zij geven u antwoord op vragen als: Wat is kenmerkend voor de organisatie van de woningcorporatie? Welke ontwikkelingen spelen er momenteel binnen de sector? Welke strategische keuzes maken corporaties en welke maatschappelijke verwachtingen zijn er? Met welke stakeholders heeft u te maken en hoe verhoudt de RvC zich tot de stakeholders? Naast de wereld van de woningcorporatie passeren deze twee dagen nog drie andere essentiële thema’s de revue: de financiële huishouding van woningcorporaties, corporate governance en de rol van de commissaris, en boardroom dynamics.  

Op de website van de VTW Academie is meer informatie te vinden over deze geactualiseerde leergang die op 20 april start, en kunt u zich inschrijven. Deelname aan deze masterclass staat voor 12 PE punten.


Terug