Recensent gezocht voor nieuw boek 'Reflecteren voor commissarissen en toezichthouders'

In februari 2021 is het boek 'Reflecteren voor commissarissen en toezichthouders' van Yvonne Burger en Carla van der Weerdt-Norder verschenen. De VTW heeft een recensie-exemplaar ontvangen. Wie van onze leden wil voor de VTW website en deze nieuwsbrief een recensie schrijven van dit boek?

Over het boek
Met dit boek willen de auteurs een bijdrage leveren aan de kwaliteit van toezicht. Toezicht houden is een vak, waarbij het vermogen om als commissaris of toezichthouder naar je eigen rol te kijken en te reflecteren, cruciaal is. Het boek biedt een handreiking om binnen teams van commissarissen en toezichthouders (RvC’s en RvT’s) in gesprek te gaan over de kwaliteit van de interactie. Het geeft inzicht in de dynamiek binnen deze teams en bevat werkvormen en andere praktische handvatten om de (zelf)reflectie beter te organiseren.

Recensie schrijven voor de VTW
Als recensent krijg je het boek toegestuurd waar je binnen drie weken een recensie over schrijft. Die recensie wordt indien nodig geredigeerd en vervolgens geplaatst op de website van de VTW en in de nieuwsbrief. Het boek dat je als recensent ontvangt, mag je houden; het werk is verder onbezoldigd. Wie belangstelling heeft om een recensie te schrijven, kan contact opnemen met Ingrid van der Kraan via i.vdkraan@vtw.nl.


Terug