VTW Academie: Doorgang masterclasses in verband met corona

Het kabinet heeft aangekondigd dat de lockdown vanwege de coronapandemie verlengd wordt tot en met tenminste 2 maart 2021. Dit heeft uiteraard consequenties voor de doorgang van de masterclasses van de VTW Academie dit voorjaar.

De VTW Academie heeft, in nauwe samenspraak met de VTW, besloten om alle masterclasses die vóór 1 april geprogrammeerd staan, in online vorm aan te bieden. In de enkele gevallen waarin dat niet mogelijk is, wordt een alternatieve datum gezocht. Deelnemers ontvangen voor het bijwonen van de online opleidingsdag inloggegevens voor Zoom. Samen met de docenten is deze masterclasses geschikt gemaakt voor een online variant, en wordt een interactief en uitdagend programma aangeboden! U kunt zich dus gerust inschrijven voor de bijeenkomsten die in 2021 geprogrammeerd staan.

In de eerste week van maart zal via de website van de VTW Academie meer informatie staan over de masterclasses met een startdatum na 1 april 2021. Uiteraard kunnen bijeenkomsten in fysieke zin dan weer van start gaan. 


Terug