VTW Academie: Online masterclass ‘Dynamische Oordeelsvorming'

Wederom is er een online masterclass toegevoegd aan het aanbod van de VTW Academie: de masterclass ‘Dynamische Oordeelsvorming’ van docent Ron Henkes. 
Oordeelsvorming is een dagelijkse activiteit van ons allemaal. Maar speciaal waar het gaat om belangrijke conclusies en besluiten, is het goed dit proces meer te leren kennen. Als toezichthouder is oordeelsvermogen dus een belangrijke eigenschap. Hoe weet u wat er speelt in de organisatie. Waarop baseert u uw conclusies en besluiten precies? Welke kwaliteiten heeft u zelf in dit proces? En uw collega’s in de raad?

Deze masterclass gaat daarom in op dit instrument om uw oordeelsvermogen te versterken, om zo bewust en efficiënt om te gaan met uw dagelijkse vraagstukken en uitdagingen. Het stellen van de juiste vragen is hierbij doorslaggevend. Meer informatie over de masterclass en inschrijven.

Op de website van de VTW Academie kunt u het volledige online aanbod bekijken en zijn de masterclasses eenvoudig aan te schaffen. U kunt ze daarna starten en volgen waar en wanneer het voor u past. De komende weken zullen meer online masterclasses aan deze website worden toegevoegd. Zo volgen thema’s als ‘Waardegedreven Toezichthouden’ en de ‘Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen, de WBTR’. Zodra meer bekend is, zal de VTW Academie u hierover informeren.


Terug