VTW Academie: nieuwe masterclass Teamvorming in de Raad van Commissarissen

Goede commissarissen vormen niet zomaar een goed team en dat is wel van belang bij strategische veranderingen of spannende situaties. Ook, en misschien wel juist in deze tijd van meer online vergaderen en geen persoonlijke ontmoeting, is het van essentieel belang om met uw raad als team te fungeren. Hoe kunt u ervoor zorgen dat het teamgevoel ontstaat? En hoe kan de kwaliteit van het team worden versterkt?

In de masterclass ‘Teamvorming in de Raad van Commissarissen’ neemt Puck Dinjens u mee in de fasen van teamvorming van een raad van commissarissen en in welke stappen kunnen worden gezet in de optimalisering van de samenwerking binnen het team. Onder meer complementariteit van leden van de raad en onderlinge rolverdeling komen aan bod. Boardroomdynamiek mag hierbij niet ontbreken. Naast dit interne samenspel kijken we ook naar het krachtenveld tussen de raad en de bestuurder. Hoe komen we gezamenlijk tot een gedeelde visie? En hoe kunnen we met en op elkaar reflecteren?

Deze opleiding vindt plaats op 10 maart 2021 en u kunt u zich hiervoor nog aanmelden. Meer informatie kunt u vinden op de website van de VTW Academie.


Terug