VTW Academie: nieuwe online masterclass 'De waarde van diversiteit en inclusiviteit voor een beter toezicht'

Diversiteit is op dit moment een hot topic. Hoewel niemand de meerwaarde van diversiteit en inclusiviteit voor een beter toezicht ontkent, zie je die diversiteit en inclusiviteit niet vaak terug binnen organisaties. In deze online masterclass, gegeven door mr.dr. Abdelilah El Barzouhi, zal uw inzicht worden verdiept in hoe het komt dat diversiteit en inclusiviteit nog niet vanzelfsprekend zijn, en dat organisaties enorme sprongen kunnen maken als ze de stap zetten naar meer diversiteit en inclusiviteit.

Het aanbod online masterclasses bestaat uit compacte, thematische seminars die u kunt volgen waar en wanneer het u uitkomt. In maximaal 1,5 uur nemen ervaren docenten, die ook verbonden zijn aan de Academie, u mee in ‘hun expertisethema. Naast de 5 inmiddels bekende programma’s zullen er de komende weken meer actuele bijdragen aan de website worden toegevoegd. Zo volgen thema’s als ‘Waardegedreven Toezichthouden’ en ‘Dynamische oordeelsvorming’. Uiteraard berichten we u hierover in de komende nieuwsbrieven en via social media.

Informatie en aanmelden voor de online masterclass Diversiteit en inclusiviteit. Dit is een brancheoverstijgende masterclass vanuit Avicenna, Academie voor Leiderschap.

Overzicht online masterclasses VTW Academie


Terug