Aanbod voor VTW leden om gebruik te maken van nieuwe portal Fidici

De VTW brengt graag onderstaand aanbod van Fidici onder uw aandacht. Fidici is een modern board portal, werkend op alle denkbare desktops, laptops en tablets. Vanaf elke werkplek, elke plek op de wereld en op elk moment, heeft de commissaris juiste, tijdige en volledige informatie over de organisatie waarover hij als commissaris verantwoording draagt.

Vanzelfsprekend met een agenda, een kalender, een gestructureerde bibliotheek met uitgebreide en slimme zoekfunctie, een pro memorie lijst, toegesneden op de taak van de commissaris. Ook de nieuwsvoorziening (knipselkrant), relevante documenten zoals statuten, links naar relevante sites en informatie over de individuele leden, het bestuur en secretaris zijn overzichtelijk en logisch beschikbaar.

Drie punten waarop Fidici zich onderscheidt:

Aanbod voor VTW leden
Fidici biedt aan om 3 tot 5 tal VTW-leden met hun corporatie tot 1 juli 2021 kosteloos gebruik te laten maken van Fidici. Daarbij is de volledige support van de Fidici organisatie inbegrepen. Fidici verzorgt daarbij bijvoorbeeld een inleidende training voor de bestuurssecretaris. Als tegenprestatie verwacht de organisatie feedback om Fidici nog beter geschikt te maken voor de sector woningcorporaties. Daarna zal, vanzelfsprekend na akkoord van de betreffende woningcorporatie, het jaarabonnement Fidici starten voor deze pilot organisatie met een korting van 10% op het normale tarief. Alle andere corporaties binnen het VTW netwerk kunnen tot eind 2021 ook gebruik maken van deze eenmalige korting.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Berg via berg@fidici.nl


Terug