Toezichthouderverenigingen organiseren masterclasses

Ter verdieping van het congres 'Toezicht houden in de toekomst' organiseren de zes toezichthouderverenigingen in de maatschappelijke sectoren (NVTC, NVTK, NVTZ, VITP, VTOI, VTW) twee masterclasses.

Toezicht op het primaire proces
De eeste masterclass 'Toezicht op het primaire proces' wordt gehouden op dinsdag 7 oktober 2014 van 16.00 tot 20.30 uur in Utrecht. Deze eendaagse workshop geeft handvatten om vanuit de eigen positie en verantwoordelijkheid invulling te geven aan het toezicht op het primaire proces van de organisatie waar u toezichthouder bent.

Klik hier voor meer informatie voor de masterclass op dinsdag 7 oktober 2014.

Goed toezicht vanuit juridisch perspectief
De tweede masterclass 'Goed toezicht vanuit juridisch perspectief' wordt gehouden op dinsdag 4 november 2014 van 16.00 tot 20.30 uur in Utrecht. Deze eendaagse workshop stelt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, geeft u inzicht in het huidige denken over goed en falend toezicht en concrete handvatten voor het formeel op orde krijgen en houden van uw toezichtpraktijk.

Klik hier voor meer informatie voor de masterclass op dinsdag 4 november 2014.

Inschrijven
De deelnamebijdrage is € 395,00 voor leden van één van de zes toezichthouderverenigingen. De kosten zijn inclusief soep met broodjes en exclusief 21 % BTW.

U kunt zich hier aanmelden.


Terug