VTW Academie: Heeft u al gedacht aan een online masterclass?

2020 loopt alweer ten einde. Zoals ieder jaar u als commissaris ook nu weer minimaal een aantal uren te besteden aan Permanente Educatie, gericht op uw ontwikkeling als commissaris. Deze punten kunt u online registeren op de site van de VTW. Heeft u dit jaar het minimale aantal van 5 punten al behaald? Door de corona periode waar we nu in zitten, is deze uitdaging misschien wel groter dan anders.

De VTW Academie helpt u hier graag bij, door het aanbieden van vijf online masterclasses. Dit zijn korte sessies rondom vijf essentiële thema’s binnen de corporatiesector. De masterclasses bieden u de mogelijkheid uw kennis te vergroten waar en wanneer het u uitkomt. In maximaal 1,5 uur geven experts u een inhoudelijke en actuele update op één specifiek en relevant thema en wordt u uitgedaagd met interessante vragen.

U vindt de online masterclasses op de website van de VTW Academie. De vijf masterclasses zijn allen vormgegeven samen met docenten en experts die ook ingezet worden in het opleidingsaanbod van de VTW Academie. De onderwerpen zijn:

Huurbeleid en betaalbaarheid en de rol van de RvC (1 PE punt)
De wereld van woningcorporaties (2 PE punten)
Financiën voor de niet-financiële commissaris van woningcorporaties (1 PE punt)
De RvC vanuit juridisch perspectief (1 PE punt)
De rol van de RvC bij vastgoedinvesteringen (2 PE punten)

U kunt de masterclass eenvoudig online bestellen, waarna u direct kunt starten met de eerste module. Leren waar en wanneer het voor u past dus, ook in deze corona periode waarin fysieke bijeenkomsten niet altijd mogelijk zijn!


Terug