Reminder: VTW Ledencongres "Toezicht op energietransitie" 9 oktober a.s. (online)

Zoals u heeft kunnen lezen in het interview met Ed Nijpels verderop in deze nieuwsbrief, staat het VTW ledencongres op 9 oktober a.s. in het teken van de energietransitie. U kunt zich als lid van de VTW hiervoor nog steeds aanmelden. Hiervoor heeft u een persoonlijke uitnodiging via email ontvangen. 

Alle ogen zijn gericht op woningcorporaties als gaat het om het verder verduurzamen van de woningvoorraad. In 2050 moeten alle woningen in Nederland klimaatneutraal zijn. Woningcorporaties staan hiermee voor een grote opgave. Hoe voldoen zij aan die duurzaamheidsopgave? Wat betekent dit voor de betaalbaarheid van woningen op de lange- en korte termijn? En wat is de rol van de RvC als het gaat om deze vraagstukken?

Deze en nog veel andere vragen bespreken we op 9 oktober, plenair met o.a. Ed Nijpels, Annemarie Küppers, Kristel Lammers en Guido van Woerkom. Na een korte pauze zijn er diverse breakout sessies waarin experts u meenemen in de verschillende aspecten van de energietransitie. Het online bijwonen van het congres levert u 2 PE-punten over. Het programma vindt u op https://www.vtw.nl/ledencongres.

We zien u graag virtueel op 9 oktober a.s! 

 

-


Terug