VTW Academie: nieuwe online Introductie College en ééndaagse Masterclass ‘Scenarioplanning’

De VTW Academie heeft een nieuwe Masterclass ontwikkeld, rondom het thema “Scenarioplanning”. Deze masterclass gaat in op de onzekerheid die de huidige (corona)situatie met zich meebrengt, met grote gevolgen voor onze maatschappij en economie en onze sector. Wat gebeurt er nu binnen de sector, wat betekent dit voor uw woningcorporatie en hoe gaat u daar als commissaris nu en in de toekomst mee om?

Op donderdag 2 juli 2020 vindt een online Introductie College (1,5 uur) plaats, waarin u bijgepraat wordt over scenarioplanning voor woningcorporaties in deze veranderende tijd. U krijgt een introductie op het thema scenarioplanning en gaat in op de achtergrond, verschillende typen, doel en resultaten en toepassingsgebieden van scenarioplanning bij woningcorporaties. Een vertaling naar de praktijk wordt gemaakt d.m.v. een gesprek met de bestuurder en RvCvoorzitter van de corporatie Woonbedrijf, ervaren op dit thema, waarbij al uw vragen over scenarioplanning gesteld kunnen worden.

Wilt u aan de slag met het proces van scenarioplanning voor uw corporatie en een vertaling maken naar uw rol als commissaris en hiermee onder meer oefenen in een scenariogame, dan bieden we een fysieke ééndaagse masterclass (7 uur). Het Introductie College is ook separaat te volgen en is geen voorwaarde voor het volgen van de ééndaagse masterclass.

Op de website van de VTW Academie is meer informatie te vinden over de inhoud van het online Introductie College en de ééndaagse masterclass. Daar kunt u zich ook inschrijven.


Terug