VTW Academie: Online doorgang masterclasses voorjaar 2020

Dit voorjaar zal een aantal van de reeds geplande masterclasses online doorgang vinden. Na een succesvolle online editie van de masterclass 'vastgoedsturing, assetmanagement en duurzaamheid', heeft de VTW Academie besloten meer masterclasses digitaal aan te gaan bieden. Deze masterclasses worden dus niet verplaatst naar een later moment. In het najaar wordt hiervoor wel een nieuwe editie gepland, en wanneer de omstandigheden dit mogelijk maken, zal dit een live bijeenkomst zijn.

U kunt zich via de website van de VTW Academie nog aanmelden voor de volgende twee masterclasses:

Daarnaast is in het opleidingsaanbod van de VTW Academie ook een vijftal online (individuele) masterclasses te vinden: korte sessies rondom belangrijke thema's binnen de woningcorporatie-branche. De masterclasses bieden u de mogelijkheid uw kennis te vergroten waar en wanneer het u uitkomt. In maximaal 1,5 uur geven experts u een inhoudelijke en actuele update over een specifiek en relevant thema en wordt u uitgedaagd met interessante vragen.

Vanwege de coronacrisis bekijkt de VTW Academie per masterclass de mogelijkheden tot alternatieve doorgang. In lijn met de richtlijnen van het RIVM wordt gezocht naar een passende oplossing, waarmee de VTW Academie verantwoordelijkheid neemt voor de gezondheid van onze deelnemers, docenten en de samenleving en tegelijkertijd mensen kunnen blijven ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Terug