Professionaliseringaanbod 2020 van de VTW Academie beschikbaar!

Ook voor het aankomend jaar heeft de VTW Academie een divers en actueel opleidingsprogramma voor u als commissaris bij woningcorporaties samengesteld. Bekijk het volledige programma hieronder. Door in deze folder op de betreffende opleiding te klikken, komt u direct uit op de websitepagina met meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden.

Professionaliseringsaanbod VTW Academie 2020

Nieuw dit jaar is het onderscheid tussen branchespecifieke en brancheoverstijgende masterclasses, waarbij de laatsten in samenwerking met andere brancheverenigingen worden aangeboden. Deze masterclasses zijn gebaseerd op essentials op het gebied van toezichthouden. Daarnaast is een aantal nieuwe masterclasses toegevoegd en zijn bestaande masterclasses geactualiseerd. De online masterclasses maken nu eveneens onderdeel uit van het programma aanbod.

Alle masterclasses bestaan uit een bewezen mix van gedegen, relevante kennis, ervaringen en vernieuwende perspectieven. Er is voldoende ruimte voor inbreng van casussen, vragen en onderlinge dialogen. Zodat u als commissaris bewuste keuzes kunt maken en doordachte daadkracht ontwikkelt voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

De VTW Academie hoopt u te mogen begroeten tijdens een van de masterclasses in 2020! Heeft u een vraag of opmerking over een van de programma’s? Mail dan naar vtw@academievoortoezichthouders.nl of bel op 0570-760006.


Terug