Vacature voor verenigingssecretaresse (16 uur per week)

Vacaturebeschrijving
Wij zijn op zoek naar een  klantvriendelijke verenigingssecretaresse. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bureau. Gezien het relatief kleine karakter van het bureau zijn de taken breed georiënteerd. Soms meer secretarieel en soms meer uitvoerend van aard. Je werkt nauw samen met de directiesecretaresse. Het salaris is conform de CAO woondiensten.

Over de VTW
De Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW) heeft tot doel de professionalisering en positionering van het intern toezicht bij woningcorporaties vorm en inhoud te blijven geven. De vereniging bestaat 17 jaar en heeft een stevige positie verworven in de sector. De VTW organiseert discussies, netwerkbijeenkomsten, participeert in diverse platforms, zoekt samenwerking en denkt mee op landelijk niveau. De VTW handelt in het belang van de sector vanuit de overtuiging dat goed intern toezicht voor de continuïteit van de corporatiesector van essentieel belang is.

De VTW heeft ruim 1280 leden en een bestuur van 6 leden. De werkorganisatie bestaat uit een directeur, twee beleidsmedewerkers, een communicatiemedewerker en een directiesecretaresse. De organisatie werkt veel met externe ondersteuning om specifieke expertise in huis te halen. Ook zijn er actieve commissies en/of leden van de vereniging die een project leiden of namens de VTW deelnemen in externe commissies.

Wat houdt het werk o.a. in?
Ondersteunen van de vereniging d.m.v. secretariële en administratieve werkzaamheden:

Wie ben jij?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt meerdere jaren relevante werkervaring. Dé kerncompetenties waarover jij beschikt zijn uitstekende communicatieve en digitale vaardigheden. Tevens toon je initiatief, ben je dienstverlenend en flexibel. Je voelt wat er nodig is, zowel in de omgang met collega’s en leden, als qua prioritering in de werkzaamheden. Kennis van de volkshuisvesting en een ledenadministratiesysteem is een pre. Aanwezigheid op 4 dagen per week heeft de voorkeur.

Ben je enthousiast?
Solliciteren kan tot en met 18 december 2019. Het eerste gesprek wordt gevoerd met Albert Kerssies, directeur,  en de directiesecretaresse. Dit gesprek vindt plaats op donderdagochtend 9 januari 2019. Heb je vragen, dan kun je bellen met Albert Kerssies (directeur), 06 29606702.


Terug