Wilt u alles weten over bouwen en renoveren en toezicht? – kom naar de themabijeenkomst over de Bouwagenda en de Renovatieversneller

Wilt u alles weten over bouwen en renoveren en toezicht? – kom naar de themabijeenkomst over de Bouwagenda en de Renovatieversneller. Waar moet u op letten als uw corporatie gaat verduurzamen? Wat is uw rol bij de bouwplannen? Hoe gaat u om met de verduurzaming en vernieuwend opdrachtgeverschap? Hoe kunt u als toezichthouder samenwerking binnen de sector stimuleren? Bernard Wientjes en Margriet Drijver nemen u mee in de meest recente ontwikkelingen, gaan met u het gesprek aan en beantwoorden uw vragen over vernieuwend opdrachtgeverschap en de grote opgaven rond duurzaamheid voor de corporatiesector.

Aansluitend op de themabijeenkomst is de Algemene Ledenvergadering van de VTW. De themabijeenkomst en de ALV zijn op dinsdag 26 november a.s. bij Van der Valk Veenendaal (Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal). De agenda en de vergaderstukken heeft u als lid van de VTW per email notificatie ontvangen. 

Tot 26 november a.s.!

Lees ook het interview met bestuur en RvC van Thuisvester over duurzaamheid en vernieuwend opdrachtgeverschap elders in deze Nieuwsbrief. 


Terug