Vacature voor bestuurslid VTW (reminder)

De VTW ledencommissie Aanbeveling & Beroep zoekt een nieuw bestuurslid voor de VTW. Denise Bakker-van den Berg bereikt in november de maximale zittingstermijn van 8 jaar voor bestuursleden en zal in de najaars ALV op 26 november terugtreden. Het nieuwe bestuurslid wordt in dezelfde vergadering door de ALV benoemd. 

Het bestuur is op zoek naar iemand met een juridisch profiel, een actieve jurist en zo mogelijk met enige HR ervaring als toekomstig voorzitter van de remuneratiecomissie. Specifiek voor deze vacature wordt, gelet op de teamsamenstelling van het huidige bestuur, gezocht naar een bestuurslid die van nature denkt in oplossingen, dynamisch is, enthousiasmerend en op de relatie gericht. Daarnaast zoeken we bij voorkeur een kandidaat uit het noorden/oosten van het land, werkzaam als toezichthouder in een middelgrote corporatie. En bij voorkeur een vrouw.

Meer informatie

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met de voorzitter van de commissie Aanbeveling & Beroep, Lucelle van Hövell tot Westerflier (06-23503954) of met de directeur van de VTW, Albert Kerssies (06-29606702).


Terug