Congres VITP (toezichthouders pensioensector) over "lessons learned" - 30 september a.s.

Als lid van de VTW met belangstelling voor de pensioensector bent u van harte welkom op het jaarcongres van de VITP dat in het teken staat van "lessons learned". Hieronder de uitnodiging van de VITP.

Met veel plezier kondigt de Vereniging Intern Toezichthouders Pensioensector (VITP) haar 8e congres aan, dat zal plaatsvinden op maandag 30 september 2019 (12.00-18.00 uur, Antropia te Driebergen). Een aantal gezaghebbende toezichthouders en governance-experts laten hun licht op het thema ‘Lessons Learned’ schijnen, zoals:
Marry de Gaay Fortman
 zal een bijdrage leveren vanuit haar jarenlange toezichtervaring en haar ervaring als partner bij Houthoff advocaten. Zij is een veelgevraagd spreker over het onderwerp Corporate Governance. Zelf is zij is onder meer commissaris bij KLM, De Nederlandsche Bank en zet zich ook in voor diversiteit als voorzitter van de Stichting Topvrouwen. Shaktie Rambaran Mishre gaat op het thema in vanuit de Pensioenfederatie, een belangrijke governancepartner in Pensioenland. Sinds dit jaar is zij voorzitter van de Pensioenfederatie en gaat vanuit die positie in op het onderwerp, maar brengt natuurlijk ook andere waardevolle ervaring mee als juriste en bedrijfskundige. Rienk Goodijk (gevraagd) is buitengewoon hoogleraar Governance bij het Zijlstra Center van de VU Amsterdam, publiceert veel over toezicht en is zelf ook toezichthouder in meerdere sectoren. Hij is onderzoeker en consultant bij GITP. 

Er is volop gelegenheid voor discussie en onderling gesprek en zo onze eigen lessons learned te formuleren, zodat wij een eigen balans rond dit thema kunnen opmaken en leren uit de geleerde lessen.  Deelname staat open voor toezichthouders van binnen en buiten de pensioensector, en bestuurders, directieleden, adviseurs, genodigden en andere belangstellenden. Voor leden van de VITP is de toegang gratis, niet-leden betalen € 150,00 ex. btw.  

U kunt zich aanmelden via onze website www.vitp.nl


Terug