Uitnodiging Invited conference: 'Hoe als toezichthouder om te gaan met de dreigende disruptie'

Op 18 september a.s. is er een Invited conference met als titel “Hoe als toezichthouder om te gaan met de dreigende disruptie”. Deze conference wordt georganiseerd door de zes toezichthoudersverenigingen in de maatschappelijke sectoren. Voor VTW leden zijn er nog een paar plaatsen beschikbaar. 

De invited conference vindt plaats op woensdag 18 september 13.30-16.00 uur in Zoetermeer. Het thema van de komende conference is “Digital Civil Revolution” en gaat in op: Hoe als toezichthouder om te gaan met de dreigende disruptie. De nieuwe technologie verandert revolutionair de mensheid in samenleven, publieke omgang, democratie en macht burger. Dat vergt de inzet op een geheel nieuw leiderschap; ‘civil leadership’.

Hoofdspreker is Dr. Steven de Waal voorzitter van de Public Space Foundation en auteur van ’Civil Leadership as the Future of Leadership’ (2018), ‘Burgerkracht met Burgermacht’ (2015), ‘Value(s) of Civil Leaders’ (2014).

De conference wordt gehouden bij de VTW in Zoetermeer (10 minuten lopen vanaf het station / gratis parkeren). Tijdens de conference is het boek ’Civil Leadership as the Future of Leadership’ tegen gereduceerd tarief beschikbaar. Deelname is kosteloos (bij no-show en geen vervanging rekenen wij € 75).

Aanmelden kan via een email via: bureau@vtw.nl.


Terug