Ledencongres 20 september a.s.: "De governance van lokale netwerken" - inschrijving geopend!

Hoe kunnen RvC’s adequaat toezicht houden op de veranderende rol van de corporatie in de ingewikkelde lokale maatschappelijke netwerken, hierop goed aanspreekbaar zijn en transparant verantwoording kunnen afleggen aan de maatschappij? Dit zijn vragen die aan bod komen bij het VTW ledencongres, waarbij verschillende aspecten van lokale netwerken en de rol van het toezicht hierin interactief worden besproken. Als lid van de VTW bent u hierbij van harte welkom. U kunt zich al inschrijven!

Op 5 juli 2019 zijn alle leden van de VTW persoonlijk uitgenodigd via de mail voor het ledencongres. Aanmelden voor het congres kan via de link in uw persoonlijke uitnodiging of via de ledenlogin. Het congres vindt plaats op 20 september a.s. van 09.30-16.30 uur bij congrescentrum Antropia in Driebergen.

Programma 20 september
Vanaf 09.30 uur bent u welkom bij Antropia. We starten om 10.00 uur met het plenaire programma. Drie sprekers, Ali Rabarison (VNG), Patrick Kenis (Universiteit Tilburg) en Erik Dannenberg (Divosa) geven een inleiding vanuit hun eigen expertise over de governance van lokale netwerken. Daarna kunt u naar de interactieve sessies en/of lezingen waarvoor u zich vantevoren heeft opgegeven. Tussendoor is er een uitgebreide lunch. Rond 15.45 uur is een korte ludieke plenaire afsluiting en hebben we een gezellig netwerkborrel.

Het programma kunt u hier vinden

De routebeschrijving naar Antropia


Terug