Professionalisering in september - VTW Academie

Heeft u nog ruimte voor professionalisering in uw agenda komende september? Dan biedt de VTW Academie de volgende mogelijkheden aan:

Digitalisering en informatisering - 17 september 2019
De digitalisering is inmiddels overal merkbaar en slaat ook de woningcorporatie zeker niet over. Deze masterclass gaat in op de vraag hoe je daar als commissaris van een woningcorporatie mee omgaat.

Toezicht op strategievorming in de volkshuisvesting - 25 september 2019
Deze masterclass verdiept uw inzicht in de specifieke kenmerken van strategievorming in de volkshuisvesting. De masterclass richt zich op alle commissarissen die zich willen verdiepen in het proces van strategievorming bij corporaties en hun rol als commissaris in dit proces.

Strategische allianties en fusies - 26 september 2019
Deze masterclass geeft inzicht in huidige schaaldiscussies bij corporaties en fusie als een mogelijk antwoord daarop. Daarnaast gaat de masterclass in op het fusietraject, de rol van de RvC in dat proces en waarop te letten.

Het ontwikkelen en beheren van zorgvastgoed - 26 september 2019 
Deze masterclass neemt u mee naar de ontwikkelingen op het gebied van zorg en de woonvormen die daar voor bestemd zijn. Dat gaat over de strategische aspecten van het “traditionele” zorgvastgoed, maar vooral ook over de impact van bijzondere woonvormen op uw portefeuille, exploitatie en huurders.

> Kijk voor het volledige aanbod van masterclasses en aanmelden op de website van de VTW Academie

Vragen en meer informatie
Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de VTW Academie via vtw@academievoortoezichthouders.nl of 0570-760006.


Terug