Dinsdag 25 juni 2019: Themabijeenkomst over Middenhuur en ALV

Op dinsdag 25 juni 2019 is van 15.30 uur tot 18.00 uur voor VTW-leden een themabijeenkomst over Middenhuur. Aansluitend is er een buffet. De ALV wordt gehouden van 19.00-20.30 uur. Dit alles vindt plaats in Soesterberg.

Middenhuur is momenteel een erg actueel thema. Welke rol hebben corporaties hierin? Wat mogen corporaties van de wet? Wat gaat er mogelijk veranderen op dat vlak? Wat willen corporaties met middenhuur? En hoe ver reiken de mogelijkheden binnen de lokale setting? Is er een aanpassing nodig van de strategie van de corporatie en wat vinden huurders en gemeenten van de mogelijke rol van corporaties en wat gaat dat kosten? 

Deze vragen worden besproken in de themabijeenkomst. Hierin zal uiteraard ook de rol van de RvC nadrukkelijk aan de orde komen.

Sprekers

Er zijn drie sprekers die een visie geven op corporaties en middenhuur:

Het belooft dus een boeiende, informatieve en interactieve themabijeenkomst te worden, waarin vele aspecten van middenhuur en de rol van corporaties goed zullen worden besproken. Met duidelijke voor- en tegenstanders. Waar staat u? Wat kunt u als toezichthouder betekenen?

Algemene Ledenvergadering VTW

Op de agenda staan onder meer de volgende punten:

U ontvangt op 11 juni een e-mail met een link naar de vergaderstukken. 

Programma

15.30 uur - Inloop
16.00 uur - Themabijeenkomst
18.00 uur - Netwerkbuffet
19.00 uur - Algemene Ledenvergadering VTW
20.30 uur - Einde Bijeenkomst

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de uitnodiging die u per e-mail heeft ontvangen of via de Leden Login.

PE-punten

Voor deze bijeenkomst ontvangt u 2 PE-punten.

Locatie 

Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg

Auto - Navigatie, Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg
OV - Station Amersfoort, bus 52 en 56 (10 minuten)

No-show

U kunt zich tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de bijeenkomst zonder kosten afmelden. Meldt u zich korter dan een week voor aanvang van de bijeenkomst af, dan worden 50 euro ‘no show’ kosten (voor o.a. catering) aan u doorberekend. 


Terug