Inspiratiegroepen 2019

Bent u toe aan verdieping in uw eigen professionalisering als commissaris? En staat u open voor nieuwe inspiratie die deze zoektocht u kan brengen in uw bestuurlijke werk? Neem dan deel aan een inspiratiegroep die de VTW in 2019 aanbiedt. Het doel van de inspiratiegroepen is om onder begeleiding van een inspirerende moderator in kleinere groepen te werken aan professionele verdieping in de vorm van uitwisseling over de do’s en de don’ts in de praktijk van commissarissen.

Per bijeenkomst van 3 uur, mogen 3 PE-punten worden geregistreerd. In totaal ontvangt u per drie bijeenkomsten dus 9 PE-punten. De kosten zijn vastgesteld op €750,- (leden) en €975,- (niet-leden) per drie bijeenkomsten. Inschrijving is mogelijk binnen drie verschillende regio’s (Amsterdam, Apeldoorn en Den Bosch). De eerste inspiratiegroep start vanaf maart 2019.

Aanmelden
Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden treft u via: https://vtw-academie.nl/inspiratiegroepen/

Mocht u nog vragen hebben of nadere informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met de VTW academie op telefoonnummer: 0570 – 76 00 06 of via vtw@academievoortoezichthouders.nl.


Terug