Commissarissen-benchmarkonderzoek: doe mee! Deelname mogelijk tot 23 september

In juli bent u uitgenodigd mee te doen aan de 10de editie van het jaarlijkse Commissarissen benchmarkonderzoek, Nederlands toonaangevende onderzoek voor de private en semi-publieke sector.

De VTW meent dat de opzet en kwaliteit van het onderzoek van dien aard zijn dat dit onderzoek de nodige toegevoegde waarde voor onze leden heeft. Bovendien is dit jaar een extra module, specifiek voor de woningcorporatie, aan het onderzoek toegevoegd.

Deelnemers aan het onderzoek:
- krijgen het onderzoeksrapport toegestuurd;
- worden door Grant Thornton, de hoofdsponsor van het onderzoek uitgenodigd besloten bijeenkomsten (waaronder exclusief voor leden VTW) bij te wonen voor de bespreking van de resultaten;
- maken kans op een gratis (zelf)evaluatie van uw RvC, ter beschikking gesteld door Board in Balance.

Uiteraard wordt het onderzoek uitgevoerd op basis van anonimiteit. Resultaten zijn niet te herleiden naar de afzonderlijke respondenten.

Als u wilt deelnemen via een persoonlijk interview dan kunt u een bericht sturen naar Dirk Jaap Klaassen (dirk-jaap.klaassen@boardinbalance.com). Hij neemt dan contact met u op. 

Als u wilt deelnemen via de online vragenlijst, vul dan uw emailadres in op de volgende pagina:
https://aalt.datacoll.net/gynncdadyw?l=nl. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een link waarmee u het onderzoek kunt starten. 

Tot en met 23 september kunt u deelnemen.

Hou aub rekening met het feit dat het invullen van de webbased vragenlijst zijn zo’n 4 a 5 kwartier duurt. Behoorlijk wat tijd, dat realiseren wij ons, maar hiermee levert u een bijdrage aan de verdere professionalisering van het commissariaat. Ook krijgt u zo een gelegenheid uw eigen RvC/RvT-rol goed te beschouwen.

Dank voor uw medewerking!


Terug