Maak het mee! Kom naar de voorbereidende sessie op 4 september voor het "Congrestival"

Komt u het ook "meemaken" op 4 september a.s.? Nieuwsgierig wat u dan gaat doen en hoe u het Congrestival mee kunt vormgeven? Op 28 september a.s. organiseert de VTW namelijk een Congrestival over Toezicht met Passie. Het wordt een feestelijke dag, vol met inspirerende lezingen en boeiende workshops. Anders dan een regulier ledencongres, met een interactieve toon. Daar willen we u graag bij betrekken. Het plenaire programma is vloeiend, interactief en verrassend. U kunt daar een bijdrage aan leveren door op 4 september naar de voorbereidende sessie te komen.

Thema Congrestival
Tijdens de dag staat Toezicht met Passie centraal. Omdat het een jubileum congres is van de VTW (5e keer!) wordt het geen standaard congres: het wordt een feestelijke dag vol inspirerende lezingen en boeiende workshops. Het wordt een vloeiende mix van een congres en een festival, vandaar een Congrestival!

Programma
Het Congrestival is er voor toezichthouders en wordt ook inhoudelijk voorbereid door toezichthouders. Zo zorgen we er voor dat de inhoud aansluit bij de behoefte en dat we samen verder vorm geven aan Toezicht met Passie. De programma opzet is inmiddels gemaakt door de deelnemers van de Broedplaats (meer info over hen lees je hier. De finetuning van de diverse onderdelen willen we samen met jullie doen!

Voorbereiding meemakerssessie
Ter voorbereiding: Stel uzelf de vraag 'Wat is Toezicht met Passie voor mij?' De verdere inhoud maken we samen tijdens de sessie.

Datum, tijd en locatie
De meemakerssessie is op dinsdag 4 september van 15.00 - 17.00u. De locatie is Youmeet, Orteliusstraat 11, 3528 BA Utrecht.

Zie ook hier de pakkende trailer  [https://www.vtw.nl/nieuws/meedenkers-gezocht] 


Terug