Laat grote denkers uw denken als toezichthouder verruimen: Filosofische Najaarsreeks 2018 (35 PE punten)

In het najaar van 2018 organiseert OVERDENKWERK een filosofische trainingsreeks voor commissarissen, bestuurders en beleidsstrategen. Deze keer richten we ons op een beter begrip van de mens en de wereld om ons heen door te kijken door de ogen van oude en moderne filosofen. De VTW brengt deze serie masterclasses graag onder uw aandacht.

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. U wordt geacht deze dynamiek te duiden en hierop te acteren. Al meer dan 2500 jaar hebben filosofen de essentie van de mens en de wereld waarin zij leeft in krachtige doch eenvoudige gedachten gevangen. Het verdiepen in de gedachten van deze filosofen geeft u een ruimere blik en meer grip op de wereld van nu.

In zeven denksessies gaan we zeven goede, maar lastige vragen behandelen. Alle vragen hebben direct te maken met de dagelijkse dilemma's waar u voor staat in uw werk en in uw leven. 

Op de website vindt u meer informatie over het programma per training. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website: http://www.overdenkwerk.nl/inschrijven-najaarsreeks-2018/. De traingen vinden plaats op Landgoed ISVW in Leusden. Zie ook: https://www.landgoedisvw.nl.


Terug