De volgende masterclasses gaan binnenkort van start. Meld u nu aan!

De volgende masterclasses gaan binnenkort van start. Hiervoor zijn nog enkele plekken vrij! Meld u nu aan voor deze masterclass via de VTW Academie.

Deze masterclass geeft u meer inzicht in huurderparticipatie en meer duidelijkheid voor eigen rol als commissaris ten aanzien van huurders.

Deze masterclass neemt u mee naar de ontwikkelingen op het gebied van zorg en de woonvormen die daar voor bestemd zijn. Dat gaat over de strategische aspecten van het “traditionele” zorgvastgoed, maar vooral ook over de impact van bijzondere woonvormen op uw portefeuille, exploitatie en huurders.

Wilt u meer informatie over de masterclasses en over deelname? In het jaaroverzicht op www.vtw-academie.nl vindt u alle masterclasses.

Online leeromgeving met e-kenniscolleges
De VTW Academie heeft, met inzet van een professionele cameraman, de afgelopen maanden achter de schermen gewerkt aan het opnemen van een 40-tal e-kenniscolleges.

Alle kerndocenten van de masterclasses hebben hun enthousiaste bijdrage geleverd om de deelnemers aan de masterclasses alvast goed voor te bereiden op hun opleidingsdag door middel van het opnemen van een voorbereidend e-kenniscollege. Op de nieuw ontwikkelde online leeromgeving zullen naast de e-kenniscolleges, documenten ter voorbereiding zijn te vinden. Daarnaast kunnen deelnemers via een community met elkaar van gedachten wisselen.

Leergang "De aankomende commissaris"
Bent of kent u een aankomende commissaris die een leergang wil volgen om de kans op toegang tot een commissariaat (selectie door de RvC en fit-en-proper test van de Autoriteit wooncorporaties) te vergroten en bij te dragen aan hoogwaardige diversiteit in RvC's?

Op dit moment zijn nog meerdere plekken vacant voor de leergang "De aankomende commissaris", welke dit najaar van start zal gaan.

Via een selectieprocedure kunt u kans maken op een kandidatenplek in het programma van de leergang. De leergang die één jaar duurt bestaat uit zeven opleidingsdagen in de vorm van workshops en een traineeship (stage) bij een RvC. De leergang richt zich op de "aankomende" commissaris. Concreet gaat het om personen die geen of zeer beperkte toezichthoudende ervaring hebben (tussen de 35 en 50 jaar). De investering voor deelname aan de leergang "De aankomende commissaris" is: € 4.250,- (btw is niet van toepassing).

Bent u of kent u iemand die enthousiast wordt van dit programma en voldoet aan de genoemde criteria, dan kunt u contact opnemen met de VTW Academie via: vtw@academievoortoezichthouders.nl of via 0570-760006.


Terug