Vacature bij de VTW: junior communicatie- en beleidsmedewerker (16 uur per week)

De VTW is op zoek naar een junior communicatie- en beleidsmedewerker. Kent u in uw netwerk iemand die hiervoor in aanmerking komt? Hieronder vindt u de vacaturetekst. Deel deze gerust met mogelijke kandidaten.

Vacature junior communicatie- en beleidsmedewerker

Voor 16 uur per week ben jij een veelzijdige jonge hond met verstand van marketing en social media, die het leuk vindt om gegevens te verzamelen en te analyseren.

Wat ga je doen?
De VTW is in 2016 gestart met de beweging 'Toezicht met Passie' (www.toezichtmetpassie.nl) en je primaire focus zal bij de uitvoering van deze beweging liggen. Het bijhouden van de website en twitter, het maken / editen van vlogs, het opstellen van een jaarkalender en het (mede) organiseren van bijeenkomsten hoort bij je takenpakket. Dit doet doe je grotendeels zelfstandig, maar wel in samenwerking met de beleidsmedewerker Public Affairs en Communicatie.

Daarnaast ga je aan de slag met jaarverslagen van onze leden en andere relevante documenten. Je verzamelt ze en maakt samenvattingen en analyses van de gegevens. Je analyseert ook ledengegevens en -enquêtes.

Als je ook nog handigheid hebt in het maken van infographics, is dat mooi meegenomen.

Zoeken we jou?
Ben jij onze enthousiaste nieuwe collega met 0-2 jaar werkervaring die proactief aan de slag wil met deze klussen? Heb je een academisch werk- en denkniveau? Kun je uit de voeten met gegevensverzameling, maar heb je ook gevoel voor marketing?

Heb je gevoel voor humor én gevoel voor cijfers en ben je flexibel? In ons kleine team is een "hands-on" mentaliteit een must.

Wij bieden je
De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op professioneel vlak binnen een klein team in een dynamische omgeving. De functie is veelzijdig en zal deels ook door jouzelf ingevuld worden. De functie is in beginsel voor een jaar, met een maand proeftijd.

Het Bureau van de VTW bestaat momenteel uit een directeur, een directiesecretaresse en twee beleidsmedewerkers. Ons kantoor is in Zoetermeer, langs de A12 (Bouwhuis).

Herken je jezelf?
Solliciteer dan direct en stuur je motivatie + CV uiterlijk 22 mei naar Bureau@vtw.nl o.v.v. sollicitatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Albert Kerssies, directeur VTW via 06 29 60 67 02.


Terug