Meerdere kandidatenplekken vrij voor leergang "De aankomende commissaris"

De VTW Academie start in de zomer van 2018 met de zesde leergang voor aankomende commissarissen bij woningcorporaties. Op dit moment zijn er nog meerdere kandidatenplekken vrij voor deze leergang. Via een selectieprocedure kunt u kans maken op een kandidatenplek in het programma van de leergang "De aankomende commissaris."

De leergang die één jaar duurt bestaat uit zeven opleidingsdagen in de vorm van workshops en een traineeship (stage) bij een RvC. De leergang richt zich op de "aankomende" commissaris. Concreet gaat het om personen die geen of zeer beperkte toezichthoudende ervaring hebben (tussen de 35 en 50 jaar). De leergang wil zo voor potentiële 'nieuwe' commissarissen de kans op toegang tot een commissariaat (selectie door de RvC en fit-en-proper test van de Autoriteit wooncorporaties) vergroten en bijdragen aan hoogwaardige diversiteit in RvC's en daarmee het versterken van het intern toezicht. De investering voor deelname aan de leergang "De aankomende commissaris" is: € 4.250,- (BTW is niet van toepassing).

Bent u of kent u iemand die enthousiast wordt van dit programma en voldoet aan de genoemde criteria, dan kunt u contact opnemen met de VTW Academie via: vtw@academievoortoezichthouders.nl of 0570-760006.


Terug