NIEUW: online leeromgeving met e-kenniscolleges

Ontwikkelingen op het gebied van een digitale leeromgeving staan zeker niet stil. De VTW Academie heeft een online leeromgeving ontwikkeld met onder meer e-kenniscolleges. De combinatie van masterclasses en de nieuw ontwikkelde online leeromgeving biedt u een optimale leercontext, waar ruimte wordt geboden om met vertrouwen zelf op zoek te gaan naar antwoorden op vragen en waar reflectie gericht is op ontwikkeling. De online leeromgeving biedt u de mogelijkheid zich goed voor te bereiden op de masterclass, zodat het maximale uit deze dag kan worden gehaald.

VTW Academie start leergang aankomende commissarissen
VTW Academie start in 2018 met de zesde leergang voor aankomende commissarissen bij woningcorporaties. De leergang die één jaar duurt bestaat uit een aantal masterclasses en een traineeship (stage) bij een RvC. De leergang richt zich op de 'aankomende' commissaris. Concreet gaat het om personen die geen of zeer beperkte toezichtervaring hebben (tussen de 35 en 50 jaar). De leergang wil zo voor potentiële nieuwe commissarissen de kans op toegang tot een commissariaat (selectie door de RvC en fit-en-proper test van de Autoriteit wooncorporaties) vergroten en bijdragen aan hoogwaardige diversiteit in RvC's en daarmee het versterken van het intern toezicht. 

Kent u in uw netwerk mensen die hierin interesse zouden kunnen hebben, laat het de VTW Academie weten!

Kleine greep uit het aanbod van de VTW Academie
De masterclasses richten zich naast kennisoverdracht op de houding,- en gedragsaspecten die voor het uitoefenen van het vak van commissaris essentieel zijn. Voorbeelden van opleidingen met deze ingrediënten zijn:

Wilt u meer informatie over de masterclasses en over deelname? Bezoek eens de website: www.vtw-academie.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met de VTW Academie via 0570 76 00 06 of vtw@academievoortoezichthouders.nl.


Terug