Toezicht met Passie: het vervolg

De VTW is gestart met de vervolgfase van de beweging 'Toezicht met Passie'.
Het is voor alle VTW leden van belang dat ze kennis hebben gemaakt met de ideeën van Toezicht met Passie en indien mogelijk toepassen in hun eigen RvC/RvT.

U kunt alles lezen over de beweging op: https://toezichtmetpassie.nl/

In de vervolgfase gaat 'Toezicht met Passie' verdiepen en verbreden. We gaan nieuwe activiteiten organiseren vanuit de meerjarenstrategie VTW en de vier pijlers van de eerste fase: Toezicht met bestuur, Toezicht en strategie, Toezicht vanuit vertrouwen en Toezicht en belanghouders. Hiervoor wordt samengewerkt met o.a. Aedes, De Vernieuwde Stad en NVBW en we bieden een platform voor ideeën en activiteiten vanuit de gedachte van Toezicht met Passie.

Er is een broedplaats gecreëerd waar initiatieven geïnspireerd door Toezicht met Passie zich kunnen presenteren: https://toezichtmetpassie.nl/broedplaats

Op 21 november 2017 is de eerste proeverij geweest van de deelnemers aan de broedplaats Toezicht met Passie. Op een inspirerende en motiverende wijze is van elkaars initiatieven en methodes geproefd. Een fotoverslag van deze bijeenkomst staat op: https://toezichtmetpassie.nl/data/files/Proeverij%201.pdf

Op de website https://toezichtmetpassie.nl/archive/home kunt u de essays, reflecties, video's en verslagen van de eerste fase terugvinden.


Terug